Vacature CDA Senioren

Beste CDA Senioren uit Brabant !

Wellicht is het u bekend dat binnen onze landelijke CDA organisatie ook een Seniorenorganisatie actief is!

In het CDA Senioren platform zijn  alle provincies vertegenwoordigd samen met vertegenwoordigers van de grote steden. We komen gemiddeld 4 keer per jaar bij elkaar op het partijbureau te Den Haag.  In de visienota CDA Senioren 2016, kunt u lezen hoe we als senioren te werk gaan en wat onze doelstellingen zijn. (op te vragen via info@cdabrabant.nl)

Er ontstaat  per 2017 een vacature voor een vertegenwoordiger uit de provincie Brabant die we graag onder uw aandacht brengen.
Naast de vertegenwoordiging in het landelijk CDA platform,  is ook gekoppeld de vertegenwoordiging in de Coördinatiegroep CDA Senioren Brabant zodat de lijnen tussen Brabant en het CDA landelijk soepel verlopen.

De coördinatie groep Brabant  komt in overleg bij elkaar en heeft in grote lijnen tot doelstelling CDA senioren te verbinden door het organiseren van themabijeenkomsten én werkbezoeken die ook  opengesteld worden voor introducees.  Zij rapporteert haar activiteiten naar het landelijk CDA-S middels haar vertegenwoordiger.

Marga Allard, vertegenwoordigster vanuit CDA senioren coördinatiecommissie Brabant  marga.allard@hetnet.nl

Reginald Visser, voorzitter CDA Senioren Landelijk  rtbvisser@planet.nl

https://www.cda.nl/senioren

 

1 antwoord
 1. Avatar
  Holke J.M.Flapper zegt:

  Het is van groot belang dat de CDA senioren zich laten horen en zien.
  Momenteel is de gemiddelde leeftijd van bestuurders en politici naar mijn mening onevenredig laag en dit betekent dat er te weinig empathie bestaat voor de problematiek van ouderen. Het is nu eenmaal voor iemand van midden dertig moeilijk zich voor te stellen wat het is om 65 of 70 jaar oud te zijn. Vandaar dat deze opmerking ook niet als verwijt bedoeld is maar als een simpele vaststelling en oproep tot actie.
  Ik heb recent een prachtige zin gehoord die ik u niet wil onthouden:
  ” in een wijs land planten oude mannen en vrouwen bomen in wier schaduw ze zelf niet zullen zitten”

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.