Uitnodiging: in gesprek met Madeleine van Toorenburg

Op maandag 31 oktober spreekt het Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg in het Provinciehuis van Noord-Brabant, Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch, over veiligheid.

Madeleine is woordvoerder van het CDA op het thema veiligheid en nummer 5 op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017.

Wij nodigen u van harte uit om met haar en andere deskundigen over dit onderwerp in gesprek te gaan. Daarnaast bieden wij u ook de gelegenheid het Provinciehuis te bekijken.

Madeleine van Toorenburg spreekt met u over de veiligheid in Brabant

Deze avond gaat Madeleine met u en met een viertal deskundigen in gesprek over de volgende thema’s:

 • drugsbestrijding
 • aanpak criminaliteit
 • actuele situatie in de regio
 • veiligheid in en om scholen

De deskundigen zijn:

 • Nancy Vos jeugdbrigadier/stedelijk scholencoördinator basisteam ’s-Hertogenbosch
 • Jochem Spoorendonk adviseur veiligheid Brabants Regionaal Informatie Expertise Centrum Oosterhout
 • Chris van Dam plaatsvervangend hoofdofficier Openbaar Ministerie Den Haag
 • Marcel Deryckere – lid Provinciale Staten Noord-Brabant voor het CDA

Aanvang: 20.00 uur

Om 19.00 uur wordt er een rondleiding door het Provinciehuis georganiseerd met onder meer een bezoek aan de Statenzaal, de atoombunker en het uitzicht op de 23e etage.

Het aantal plaatsen, voor zowel het gesprek als de rondleiding, is beperkt. Wij vragen u vriendelijk om u aan te melden via info@cdadenbosch.nl. Vermeld hierbij of u van de rondleiding wenst gebruik te maken.

Wij hopen ook u te mogen ontmoeten op 31 oktober!

Met vriendelijke groeten,

Viktor Heitkamp, voorzitter CDA ’s-Hertogenbosch

Marianne van der Sloot, fractievoorzitter CDA Provinciale Staten Noord-Brabant

1 antwoord
 1. Avatar
  Jac. A. van schendel zegt:

  Ondergetekende J.A. van Schendel/Made lid CDA 2929600, had graag naar Den Bosch gekomen om over het e.e.a. mee te praten of in te brengen. Ik ben verhinderd daar er 31 oktober ook ALV-vergadering speelt van het CDA, dus plaatselijk en wil dat niet missen. Maar in principe is er niets over boord. In beginsel heb ik het rapport inzake verkeersveiligheid (Eu-65+Bonusplan) al eerder toegezonden aan de fractie CDA /Provincie . Voorts aan de heer Martijn van Helvert, maar de reactie op het unieke plan is ver beneden de maat! Het is een innovatieplan van een bovengemiddeld gehalte met een breed werkend sociaal karakter. Een dergelijk plan afserveren om ruimte te creëren voor niet haalbare illusies is niet verstandig is niet erg slim te noemen. Toezending plan met ondersteunende brieven van bv. SWOV, VVN, et cetera is mogelijk. (Plan had ik al op uw naam uitgewerkt d.d. 20 okt. 2016) Toezending is mogelijk aan uw privé adres in Rosmalen. Vandaag de dag verdwijnt er veel en komen rapporten, brieven e.d. van vitaal belang met actuele indicaties verblijven soms lang in de bekende la. Vandaar deze ‘noodoplossing’ , ik hoop gaarne nader te mogen vernemen van U. Met vriendelijke groet, Jac. A. van Schendel

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.