Uitnodiging ALV 30 november

Op 30 november aanstaande bent u van harte uitgenodigd voor onze najaar-ALV. De ALV zal gehouden worden in cultureel centurm de Tiliander (Spoorlaan 82, Oisterwijk) en beginnen om 19:30uur. De ALV zal in het teken staan van wisselingen in het bestuur en de amendering van het verkiezingsprogramma TK2017.

Vanaf nu tot 21 november aanstaande kunt u samen met uw gemeentelijke CDA-afdeling amendementen (wijzigingsvoorstellen) indienen op dit concept-verkiezingsprogramma. Om een amendement in de te kunnen dienen dient deze door de ALV van uw lokale afdeling te zijn goedgekeurd. Na de algemene ledenvergadering dient uw gemeentelijke afdeling de amendementen in bij de provinciale afdeling. Dit kan tot maandagochtend 9:00uur 21 november 2016, door te mailen naarlhofman@brabant.nl. Let op: amendementen kunnen alleen digitaal worden ingediend! Vervolgens wordt er op de provinciale algemene ledenvergadering opnieuw gestemd over de amendementen. Er geldt een maximum van 50 amendementen per provincie. De provinciale afdeling dient de gekozen amendementen in bij het partijbureau.

Nogmaals: amendering kan uitsluitend digitaal. Klik hier om het format te downloaden. Het ingevulde format kan gemaild worden naar lhofman@brabant.nl. Let op: vermeld daarbij alstublieft de naam van uw afdeling of organisatie/ netwerk /100 leden namens welke u de amendementen indient! Amendementen die anders dan digitaal worden toegestuurd worden helaas niet in behandeling genomen.

Tijdens het landelijke verkiezingscongres op 14 januari 2017 beslissen de leden over alle ingediende amendementen en wordt het verkiezingsprogramma definitief vastgesteld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.