Sybrand Buma in Brabant

Wil jij meer weten over hoe het CDA wil werken aan een ‘Beter Nederland’? Heb je een vraag over een bepaald thema? Of wil je geïnspireerd raken door Sybrand Buma? Meld je dan vandaag nog aan voor ‘Sybrand door het land’.

We organiseren in de komende maanden vijf grote themabijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst staat een thema uit ons verkiezingsprogramma centraal. Lijsttrekker Sybrand Buma vertelt welke oplossingen het CDA voor Nederland heeft. Hij wordt bij elk van de bijeenkomsten bijgestaan door een special guest.

Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma staat vol concrete ideeën voor een beter Nederland. De invoering van een dienstplicht voor jongeren, investeringen in defensie en veiligheid, een zorgbonus voor mantelzorgers, terugkeer van de basisbeurs voor studenten en één basisverzekering voor arbeidsongeschiktheid voor alle werkenden. Het zijn slechts een paar voorbeelden uit het programma.

Vijf thema’s vormen de basis van ons verkiezingsprogramma. Tijdens elke bijeenkomst staat een ervan centraal:

  • Eerlijke economie
  • Waarden & traditie
  • Zorg voor elkaar
  • Familie & gezin
  • Sterke samenleving

De bijeenkomst in Breda zal gaan over een ‘Sterke Samenleving’ en plaatsvinden op 3 maart in Breda, Podium Bloos – Speelhuislaan 115 – Breda.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.