Regionale kandidaten op onze staartlijsten

Staartlijsten: Regionale kandidaten West- Brabant

Zoals gezegd maakt het CDA Brabant dit keer gebruik van zogenaamde staartlijsten. Brabant heeft twee kiesdistricten: Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. En voor elk van beide districten worden er vijf kandidaten voorgedragen voor op de staartlijst. Het zijn in hun regio bekende CDA’ers, die hopelijk zullen zorgen voor extra stemmen op het CDA. Op deze personen kan alleen in deze kieskring gestemd worden. In de kieskring Tilburg (West-Brabant) zijn het de volgende kandidaten geworden:

#46 Ronnie Buiks:
Etten- Leur
Dhr. Buiks zit vanaf 1998 in de gemeenteraad. Hij is landbouwkundig ingenieur en hij werkt als manager relatiemanagement bij ABAB Accountants en adviseurs. Daarnaast is hij voorzitter van de profwielerronde in Etten-Leur en al ongeveer 25 jaar tonprater.
#47: Hans Verbraak:
Roosendaal
Dhr. Verbraak is wethouder in Roosendaal. Hij heeft economie, recreatie en toerisme, arbeidsmarkt/participatie, onderwijs en cultuur in zijn portefeuille.
#48 Mariëtte Nooijens:
Etten- Leur
Mw. Nooijens is gemeenteraadslid in Etten-Leur en bestuurslid bij de ZLTO. In het dagelijks leven runt ze een melkveehouderij.
#49 Erik de Ridder:
Tilburg
Dhr. de Ridder is wethouder in Tilburg. Zijn portefeuille bevat financiën, economische zaken, werk & inkomen en  ict & dienstverlening.

#50 Jeroen Bruijns:
Bavel
Raadslid in Breda en student Bestuurskunde aan de universiteit van Tilburg. Ook is hij vicevoorzitter van de Bredase jongerenraad.

Staartlijsten: Regionale kandidaten Oost- Brabant

Zoals gezegd maakt het CDA Brabant dit keer gebruik van zogenaamde staartlijsten. Brabant heeft twee kiesdistricten: Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. En voor elk van beide districten worden er vijf kandidaten voorgedragen voor op de staartlijst. Het zijn in hun regio bekende CDA’ers, die hopelijk zullen zorgen voor extra stemmen op het CDA. Op deze personen kan alleen in deze kieskring gestemd worden. In de kieskring ‘s-Hertogenbosch (Oost-Brabant) zijn het de volgende kandidaten geworden:

#46 Jan Roefs
Helmond
Dhr. Roefs is fractievoorzitter van het CDA in Helmond en zelfstandig ondernemer.
#47 Willy Hanssen
Someren
Dhr. Hanssen was wethouder voor het CDA in Someren en nu algemeen directeur bij mengvoederbedrijf de Samenwerking.
#48 Paul Leenders
Eindhoven
Dhr. Leenders is al bijna 19 jaar raadslid voor het CDA in Eindhoven en werkt als waarnemend directeur van de Stichting Stadswacht Helmond.
#49 Annemieke van de Ven
Veghel
Mw.van de Ven is wethouder in Veghel en heeft beheer openbare ruimte, natuur, milieu, water, vastgoed, wijk- en dorpsraden in haar portfeuille.
#50 Driek van de Vondervoort
Boekel
Was burgemeester van wethouder voor het CDA in verschillende Oost-Brabantse gemeenten. En is nu lid van deRaad van advies voor de woningstichting Wooninc.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.