Huseyin Bahar Statenlid voor het CDA

De 37-jarige Huseyin Bahar uit Helmond wordt op 9 september a.s. geïnstalleerd als Statenlid voor het CDA in Noord-Brabant. Dit gebeurt tijdens de vergadering van Provinciale Staten, die om 14.45u aanvangt. 

Huseyin Bahar volgt Brigite van Haaften op, die na 17 jaar afscheid neemt van het provinciebestuur. Sinds 1 augustus jl. is zij bestuurder van de Stichting Dag- en Woonvoorzieningen (SDW) in Roosendaal.

Bahar gaat zich o.a. bezig houden met de onderwerpen financiën, verkeer & vervoer en ruimte. Ook wordt hij namens het CDA contactpersoon voor de gemeenten Best, Haaren, Heusden, Helmond, Laarbeek en Someren. 

Huseyin Bahar: “Het is voor mij een eer om als volksvertegenwoordiger voor de Brabanders aan de slag te mogen. De CDA-fractie bruist van energie, net als ik. Laat het eerste debat maar komen!”

Fractievoorzitter Marianne van der Sloot: “Ik ben heel blij dat Huseyin onze fractie komt versterken en samen met ons wil werken aan een beter Brabant. Huseyin is een CDA’er pur sang en van véél markten thuis. Super dat hij zijn kennis van belangrijke onderwerpen als werkgelegenheid en infrastructuur voor onze provincie in wil zetten. Allemaal kijken we uit naar zijn eerste speech!”

Huseyin Bahar werkt bij de Rabobank. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.