‘Complimentenlunch’ voor Brabantse vrijwilligers

Op 1 maart jl. was het Nationale Complimentendag. Traditioneel wilde het CDA deze gelegenheid aangrijpen om vrijwilligers die zich dag in dag uit belangeloos inzetten voor onze samenleving extra in het zonnetje te zetten.
De Provinciale Statenfractie van het CDA Brabant organiseert hiertoe de CDA Brabant Complimentenlunch, waarvoor vrijwilligers van Brabantse opvanglocaties voor vluchtelingen worden uitgenodigd.

Fractievoorzitter Marianne van der Sloot:

“Nationale Complimentendag is een mooi moment om onze waardering te laten blijken voor het geweldige werk dat vrijwilligers doen. Als CDA organiseren we daarom binnenkort de CDA Brabant Complimentenlunch, om vrijwilligers uit onze provincie eens goed te verwennen. Dit jaar nodigen we hiervoor vrijwilligers van Brabantse opvanglocaties voor vluchtelingen uit, die momenteel onder soms moeilijke omstandigheden grote prestaties leveren. Het CDA is trots op hen!”

Het CDA heeft er een traditie van gemaakt om op Nationale Complimentendag vrijwilligers in het zonnetje te zetten. In Brabant wil de Statenfractie dat ieder jaar op een andere, originele wijze doen. Dit jaar met een Complimentenlunch, en suggesties voor volgend jaar zijn van harte welkom. Wie een goed idee heeft, kan dat mailen naar cda@brabant.nl.

Marianne van der Sloot
MvdSloot@brabant.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.