CDA op werkbezoek bij Pivot Park in Oss

Een aantal leden van de Provinciale Statenfractie van het CDA Brabant brengt op 28 oktober a.s. een werkbezoek aan Pivot Park in Oss.

Pivot Park is een campus voor life sciences-bedrijven, bijvoorbeeld gespecialiseerd in geneesmiddelenonderzoek. Het is een initiatief van het farmaceutische bedrijf MSD, de gemeente Oss, de ministeries van Economische Zaken en Volksgezondheid, Welzijn en Sport én de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Op het programma van het werkbezoek staan o.a. presentaties van directeur Mirjam Mol en Operations Manager Bartjan van der Sloot én een rondleiding over de campus.

Statenlid Marcel Deryckere:

“Als CDA zijn we blij dat we bij Pivot Park te gast mogen zijn. We willen alles weten over wat er gebeurt en met eigen ogen zien hoe overheid en bedrijfsleven met elkaar samenwerken en gezamenlijk zorgen voor werk en onderzoek in deze belangrijke regio.”

Het werkbezoek start om 09.00 en eindigt om 11.30u. Vertegenwoordigers van de pers kunnen voor meer informatie, zoals interviewverzoeken of het ontvangen van tekst- en fotomateriaal, contact opnemen met communicatiemedewerker Ernst van Welij die nadere inlichtingen kan verstrekken (06-10485989).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.