CDA op werkbezoek bij Flik-Flak in ‘s-Hertogenbosch

Leden van de Provinciale Statenfractie van het CDA Brabant brengen op 25 november a.s. een werkbezoek aan Flik-Flak in ‘s-Hertogenbosch. Onder hen is ook Stijn Steenbakkers, behalve Statenlid ook kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen volgend jaar.

Flik-Flak is een sportclub gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Het sportaanbod bestaat o.a. uit gymnastiek, turnen, trampolinespringen, acrogym en dans.

Op het programma staan een gesprek met voorzitter Wendy Vos-Scheepens, een presentatie over Flik-Flak én een rondgang langs de verschillende activiteiten die in het sportcomplex plaatsvinden.

Marianne van der Sloot, fractievoorzitter van het CDA in de provincie Noord-Brabant:

“Hartstikke leuk dat we als CDA bij Flik-Flak te gast mogen zijn. We hebben van nabij meegemaakt hoe Flik-Flak zich heeft ontwikkeld tot een van de grootste binnensportclubs van onze provincie, en komen nu graag kijken hoe het gaat. Bij Flik-Flak gebeurt méér dan sporten alleen, waarnaar we heel benieuwd zijn.”

Het werkbezoek start om 14.00u en duurt tot 16.30u. Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd om aan het werkbezoek deel te nemen. Hiervoor en voor meer informatie, bijvoorbeeld interviewverzoeken of het aanleveren van tekst- en fotomateriaal, kunnen zij contact opnemen met communicatiemedewerker Ernst van Welij via 06-10485989.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.