CDA op werkbezoek bij Eindhoven Airport

Leden van de Provinciale Statenfractie van het CDA Brabant brengen op 9 december a.s. een werkbezoek aan Eindhoven Airport. Ook Linda Hofman, fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Eindhoven, is hierbij aanwezig.

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. In 2015 vlogen er via de luchthaven 4,3 miljoen mensen naar meer dan 70 bestemmingen in m.n. Europa. Er zijn meer dan 1.200 mensen werkzaam.

Eindhoven Airport is de civiele medegebruiker van Vliegbasis Eindhoven, waar militaire activiteiten van de Koninklijke Luchtmacht plaatsvinden.

Op het programma van het werkbezoek staan o.a. een presentatie van Algemeen Directeur Joost Meijs en Financieel Directeur Rianne Jans, een rondleiding over de luchthaven én een ontmoeting met studenten van de opleiding Luchtvaartdienstverlening van het Summa College in Eindhoven. Deze studenten leren de vaardigheden en kennis op Eindhoven Airport door middel van stages en praktijkinstructies.

Marianne van der Sloot, fractievoorzitter van het CDA in de provincie Noord-Brabant:

“Als CDA zijn we bijzonder verheugd dat we op Eindhoven Airport te gast mogen zijn. Het is een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar de provincie Noord-Brabant, als medeaandeelhouder, nauw bij is betrokken. We laten ons graag bijpraten over de lopende en toekomstige activiteiten op de luchthaven. Dat we tevens de gelegenheid krijgen om te zien op welke bijzondere wijze het Summa College en Eindhoven Airport samenwerken, maakt ons heel benieuwd.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.