CDA op werkbezoek bij distributiecentrum voedselbanken

Op 30 september a.s. brengt de Provinciale Statenfractie van het CDA Brabant een werkbezoek aan het regionale distributiecentrum van de Brabantse en Zeeuwse voedselbanken.

Dit regionale distributiecentrum is gevestigd in Tilburg en ondersteunt de lokale voedselbanken in de provincies Noord-Brabant en Zeeland.

Aanleiding voor het werkbezoek is het voornemen van de provincie om het distributiecentrum niet langer financieel te ondersteunen. Zorgwekkend, vindt het CDA.

Statenlid Marcel Deryckere:

“Voedselbanken vervullen een belangrijke functie. Ze verstrekken levensmiddelen aan de allerarmsten in onze samenleving.

Voor het CDA staat voorop dat de voedselbanken dit werk moeten kunnen blijven voortzetten. Een goed functionerend, regionaal distributiecentrum is daarvoor onmisbaar. Wij willen dan ook dat de provincie bekijkt hoe zij dit centrum kan helpen, als blijkt dat het voortbestaan en functioneren in de knel komt.”

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd om aan dit werkbezoek deel te nemen. Hiervoor én voor meer informatie (bijv. foto’s of interviewverzoeken) kunnen zij contact opnemen met Ernst van Welij (06-10485989). 

Het werkbezoek start om 10.00u en duurt tot 11.30u. Locatie is de Beelaerts van Bloklandstraat 13 te Tilburg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.