CDA op werkbezoek in Boekel

Een aantal leden van de Provinciale Statenfractie van het CDA Brabant brengt op 28 oktober a.s. een werkbezoek aan de gemeente Boekel.

Samen met plaatselijke CDA’ers en leden van de ZLTO spreken zij over de politieke actualiteit in de regio, waaronder ‘Vitaal Buitengebied Boekel’, Vrijkomende Agrarische Bedrijfsbebouwing (VAB) én de N605 Randweg Boekel.

Ook staan een bezoek aan buurtschap Zandhoek en de Kiesbeemd op het programma.

Statenlid Ton Braspenning (woordvoerder landbouw en vicefractievoorzitter):

“Als CDA vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk het Provinciehuis uit en de provincie in te gaan. In Boekel gebeurt veel waar de provincie bij betrokken is, o.a. op het gebied van landbouw en verkeer & vervoer. Het is een zelfbewuste gemeente, die zaken vaak op een eigen en originele manier oplost. Dat maakt nieuwsgierig en daarover laten we ons graag bijpraten.”

Het werkbezoek start om 14.30u en eindigt om 17.30u. Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd om vanaf 16.15u bij het werkbezoek aan te sluiten. Hiervoor en voor meer informatie, zoals interviewverzoeken of het ontvangen van tekst- en fotomateriaal, kunnen zij contact opnemen met communicatiemedewerker Ernst van Welij die nadere inlichtingen kan verstrekken (06-10485989).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.