CDA op werkbezoek bij Van Acht in Sint-Oedenrode

De Provinciale Statenfractie van het CDA Brabant brengt op 7 oktober a.s. een werkbezoek aan Van Acht Koel- & Vriesopslag in Sint-Oedenrode. Onder andere fractievoorzitter Marianne van der Sloot en Statenlid Stijn Steenbakkers, tevens kandidaat-Kamerlid, zijn hierbij aanwezig.

Van Acht Koel- & Vriesopslag verzorgt voor bedrijven de opslag van allerlei soorten goederen, zoals groenten en fruit. Het familiebedrijf bestaat sinds 1930 en inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Op het programma staan o.a. een bedrijfspresentatie van Erik van Acht en een gesprek met Maddy Goossens, voorzitter van de Contactgroep Veghelse Ondernemingen (CVO). Deregulering en de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven zijn o.m. onderwerpen van gesprek.

Jan Goijaarts, wethouder te Veghel én lijsttrekker voor het CDA bij de verkiezingen in Meijerijstad, neemt eveneens deel aan het werkbezoek en zal de aanwezigen toespreken.

Stijn Steenbakkers:

“Familiebedrijven zijn de ruggengraat van onze economie. Hun bedrijfsfilosofie, waarin normen en waarden en maatschappelijke verantwoordelijkheid heel belangrijk zijn, heeft Nederland door de crisis geholpen. Als CDA staan we pal voor familiebedrijven. We zijn vereerd dat we bij de familie Van Acht te gast mogen zijn en horen graag hoe zij tegen het Brabantse ondernemersklimaat aankijken.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.