CDA op 2 september op werkbezoek in Cranendonck

Op uitnodiging van burgemeester Vermue gaat de Provinciale Statenfractie van het CDA Brabant, samen met verschillende lokale CDA’ers, op 2 september a.s. op werkbezoek in Cranendonck. 

Op het programma staan o.a. een gesprek met burgemeester Vermue, een presentatie over het Duurzaam Industriepark Cranendonck én een bezoek aan het asielzoekerscentrum in de voormalige Nassau-Dietzkazerne. 

Statenlid Roland van Vugt (CDA Brabant):

“Het motto van de Statenfractie is: zoveel mogelijk het Provinciehuis uit en de provincie in, om goed op de hoogte te zijn van wat dáár leeft en gebeurt. We zijn blij met de uitnodiging van de burgemeester om nader kennis te komen maken met haar gemeente. Zo levert Cranendonck een grote bijdrage aan de opvang en huisvesting van vluchtelingen. Een forse opgave, waarover we ons graag laten bijpraten.”

Het werkbezoek start om 12.00u in het gemeentehuis van Cranendonck (adres: Capucijnerplein 1 te Budel) en duurt tot 15.00u. Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Hiervoor óf voor bijv. het aanleveren van tekst- en fotomateriaal kunnen zij contact opnemen met communicatiemedewerker Ernst van Welij (06-10485989).

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.