CDA-manifestatie met Sybrand Buma in Breda

Het CDA houdt op 3 maart a.s. een grote verkiezingsmanifestatie in Breda. CDA-leider Sybrand Buma zal daar spreken over het thema Sterke samenleving.

Voor het CDA is een ‘sterke samenleving’ een van de hoofdthema’s voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. “In een sterke samenleving staat niemand er alleen voor en stellen we grenzen, zodat mensen zich sterk en thuis voelen. En meer baas zijn over hun eigen leven en hun eigen omgeving.” Aldus Buma.

De manifestatie in Breda is de laatste van vijf CDA-manifestaties, die de afgelopen weken in het gehele land hebben plaatsgevonden. Behalve Sybrand Buma zullen ook alle Brabantse CDA-kandidaten aanwezig zijn, onder wie René Peters, Madeleine van Toorenburg, Erik Ronnes, Stijn Steenbakkers en Bob Bergkamp. Een goede regionale vertegenwoordiging in de Tweede Kamer vindt het CDA ontzettend belangrijk.

Met deze manifestatie markeert het CDA de aftrap van de Brabantse CDA-campagne. Locatie is Podium Bloos, aan de Speelhuislaan 151 in Breda. De start is om 19.00u en de bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.