Het CDA staat op 24, 25 én 26 november op de liever thuis! beurs in Eindhoven. Op 25 november zijn o.a. Tweede Kamerleden Mona Keijzer, Madeleine van Toorenburg en Erik Ronnes te gast.

De liever thuis! beurs staat in het teken van comfortabel en slim wonen. Ouderen, hun kinderen, vrienden en professionals kunnen er terecht voor meer informatie over o.a. wonen, gezond leven en innovaties in de zorg.

Bij de stand van het CDA kunnen bezoekers van de beurs terecht met vragen aan of over de politiek. Vrijwilligers van het CDA bemensen de stand. Behalve leden van de Tweede Kamer zijn er ook lokale en provinciale CDA-politici aanwezig.

Inge van Dijk, voorzitter van het CDA in de provincie Noord-Brabant:

“De liever thuis! beurs is een prachtig en uniek evenement, dat mensen met uiteenlopende achtergronden verbindt en bij elkaar brengt. Een belangrijk thema staat centraal, namelijk hoe we goed voor onze ouderen kunnen blijven zorgen. Omdat veel woon- en zorgplannen uit Den Haag komen, ben ik blij dat drie van onze Kamerleden deze plannen komen duiden. Het CDA is een partij van en voor álle generaties, en dat dragen we graag uit.”

Vertegenwoordigers van de pers zijn harte uitgenodigd om te komen kijken. Hiervoor en voor meer informatie, bijvoorbeeld interviewverzoeken of het aanleveren van tekst- en fotomateriaal, kunnen zij contact opnemen met communicatiemedewerker Ernst van Welij via 06-10485989.