2 november: Extra ALV Staartlijsten

Beste CDA’ers,

Bij dezen nodigen wij u van harte uit voor een extra CDA Brabant ALV die in het teken staan van het vaststellen van de zogenaamde staartlijsten voor TK2017.

Het CDA landelijk heeft deze verkiezingen de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van zogenaamde staartlijsten. Dat betekent dat ieder kiesdistrict maximaal vijf kandidaten kan toevoegen aan het einde van de lijst. Brabant heeft twee kiesdistricten, Tilburg en Den Bosch, en op de extra ALV wil het bestuur voor beide districten vijf kandidaten voordragen voor de staartlijst. Kandidaten op de staartlijst mogen niet eerder gesolliciteerd hebben voor de kieslijst en door het partij ongeschikt bevonden zijn. Ook moeten het natuurlijk stemmentrekkers zijn. Het bestuur heeft uit beide kiesdistricten verschillende personen benaderd om de staartlijsten te vullen. Het is aan u als lid om hier op 2 november over te stemmen.

De ALV zal plaatsvinden in cultureel centrum de Tiliander in Oisterwijk. De inloop is om 19:30uur en de vergadering begint om 20:00uur. Het bestuur hoopt u dan te zien.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.